Je verjaardag vieren in het Prullenbos?

De verjaarbosfeestjes

Wij bezorgen uw kinderen een origineel en onvergetelijk feestje in en rond onze Prullenbosherberg. We gingen voor u op zoek naar leerrijke formules die volledig kaderen in onze visie en onze ‘Prullenboswaarden’. Met deze activiteiten willen we jong en oud de kans geven om te genieten van de ongedwongen en pure sfeer waarvoor het Prullenbos tracht te staan.

 

  • Voor de workshops werken we samen met Pamoya Art, Arnout Pieters Survival en Petra Hemmerijckx. Deze workshops dienen steeds voldoende op voorhand gereserveerd te worden.
    Bij alle formules is een pannenkoek en frisdrankje per kind inbegrepen.
  • Mail voor meer info of reservatie: info@prullenbos.be

Uitnodiging

Vier jij je verjaardag in het Prullenbos?
Klik hieronder om een bestand met uitnodigingen te downloaden. Je kan ze printen om je vrienden en vriendinnen uit te nodigen!

Uitnodiging downloadenUitnodiging downloaden

Verjaarbosfeestje zonder workshop

Ook zonder een workshop te reserveren kan je een verjaardag vieren in het Prullenbos. Wij voorzien een tafeltje voor de jarige en zijn/haar vriendjes. De kinderen kunnen vrij spelen in de speelvallei of met de aanwezige spelletjes. Op het door de ouders gekozen tijdstip worden er pannenkoeken en drankjes geserveerd! De ouders kunnen gebruik maken van ons terrein om zelf een spelletje of uitdaging te voorzien.

Duur: zelf te kiezen
Prijs per kind: een minimum besteding van €50
(pannenkoeken en drankjes worden verrekend aan kaartprijs).

.
Extra mogelijkheid: grime

Optioneel kan je de kids laten grimeren. Een thema kiezen kan!

Prijs: €45 per uur (+/- 10 kids per uur) + forfaitaire kilometervergoeding van €35
Grime is op basis van beschikbaarheid en dient op voorhand aangevraagd worden.

.

Dit zijn onze verjaarbosfeestjes met workshop:

Kleiworkshop (vanaf 5 jaar)

+ vrije toegang tot de speelvallei & het bos

Kleien is ontzettend leuk engeschikt voor alle leeftijden. Wat er precies geboetseerd wordt, is uiteraard afhankelijk van de leeftijd en de leefwereld van het kind. Enkele suggesties: maskers, dieren, draken, ruimtewezens, serviesjes, poppenhuisjes …
De kinderen leven zich uit in de workshop, genieten daarna van een pannenkoek en een frisdrankje en kunnen hun namiddag eindigen met speelplezier in de speelvallei.
Bij meerdere reservaties kan het net omgekeerd. Het feestje begint met vrij spel en eindigt met de workshop.

Duur van de workshop: 1u

Prijs per kind: €20 (met een minimum van €200)

Max 15 kinderen per groep

Mail voor meer info of reservatie: info@prullenbos.be

Creaworkshop (vanaf 6 jaar)

+ vrije toegang tot de speelvallei & het bos

Experimenteert je kind graag met verschillende technieken?
Wil je kind graag knutselwerkjes maken en leren spelenderwijs omgaan met z’n eigen creatieve ik?
Dan hebben we toffe ideetjes om te knutselen: dromenvanger, eigen prachtige schilderijtjes maken met verf, lijm, zout, knopen, wc rollen …

Duur van de workshop: 2u

Prijs per kind: €20 (met een minimum van €200)

Max 15 kinderen per groep.

Mail voor meer info of reservatie: info@prullenbos.be

Aquarellen (vanaf 6 jaar)

+ vrije toegang tot de speelvallei & het bos

Maak je eigen prachtige schilderijtjes met aquarelverf, lijm en zout. Het thema dat geschilderd wordt, wordt bepaald door de jarige, men kan kiezen uit o.a. bloemen, paarden, vlinders …
Het is een hele leuke techniek die de kinderen versteld zal doen staan. Zo’n verrassende resultaten zijn geweldig om te zien en vooral om te doen!

De kinderen krijgen allemaal 1 canvasdoekje dat ze mogen beschilderen. De schilderijtjes zijn binnen no-time droog dus makkelijk mee te nemen na het feestje!

Duur van de workshop: 2u

Prijs per kind: €20 (met een minimum van €200)

Max 15 kinderen per groep

Mail voor meer info of reservatie: info@prullenbos.be

Kindersurvival (vanaf 9 jaar)

In deze avontuurlijke workshop leren de kinderen een aantal basistechnieken om te overleven in de natuur. Zo leren ze om een onderkomen te vinden en bouwen ze met zowel een zeil als met natuurlijke materialen een eigen shelter.  Het zoeken en verzamelen van water en voedsel is de basis van de survival  We leren ze ook om vuur te maken met een firesteel, vuursteen en vuurboog. Ze bakken hun eigen pannenkoeken boven het zelfgemaakt vuurtje en voegen daar nog een aantal eetbare bloemen uit de natuur aan toe.

Na de workshop trakteren we de kinderen nog op een lekkere pannenkoek en een frisdrankje voor de ouders hen terug komen ophalen.

Er zijn 2 workshopmomenten mogelijk. We trakteren de kinderen op een lekkere pannenkoek en een frisdrankje voor of na de workshop afhankelijk van het gekozen workshop moment.

Duur van de workshop: 2u

Prijs per kind: €20 (met een minimum van €200)

Max 20 kinderen per groep.

Mail voor meer info of reservatie: info@prullenbos.be

NIEUW: huren prinsessen – of piratencaravan;

Dompel je onder in de wondere wereld van de prinsessen of piraten. Beide caravans zijn volledig uitgerust met alle accessoires, spelletjes en kledij opdat de kinderen zich volledig kunnen uitleven in de magische wereld van de prinsessen en/of piraten.
Duur: 3u
Prijs: €20 per kind ( met een minimum van €200)
€150 vaste prijs voor een 2de caravan
€75 extra met begeleiding
We trakteren de kinderen op een pannenkoek en een drankje, op een naar u gekozen tijdstip.
GELEVERD AAN HUIS:
1 Viva Vanneke = €250 ; 2 Viva Vannekes = €400
Onder de 20 km gratis aan huis geleverd. Boven de 20 km = €0,40 eurocent per km

Prijs

Aangezien de workshop begeleiders een vaste prijs aanrekenen per workshop (ongeacht het aantal kindjes), kan er niet afgeweken worden van het minimum te besteden bedrag. Het minimum te besteden bedrag kan worden teruggevonden in het boekingsdocument en hierboven.
U heeft steeds recht op het aantal pannenkoeken en drankjes die inbegrepen zijn in de prijs, maar het bedrag kan niet worden bereikt door het bestellen van extra drankjes en pannenkoeken.

Betalingswijze

Cash (of Bancontact) in de herberg na afloop van het feestje.

Wat bij slecht weer?

  • Voorzie de kinderen van regenbestendige kledij en eventueel laarzen.
  • Kunnen de kinderen door slecht weer niet buiten spelen in de speelvallei? Dan vragen wij om gezelschapsspelletjes te voorzien zodat ze zich binnen in de herberg kunnen amuseren.
  • Een kindersurvival gaat steeds door in het bos en zal pas worden geannuleerd bij stormweer wanneer de veiligheid niet meer kan gegarandeerd worden. Bij barre weersomstandigheden zijn de kinderen in het bos vrij goed beschermd door de bomen, maar aangepaste kledij is uiteraard wel aangewezen.

Pannenkoeken

De pannenkoeken worden geserveerd als een taart met kaarsjes die de jarige mag uitblazen. In de workshop zit één pannenkoek per kind inbegrepen. Indien u 1 extra pannenkoek per kind wenst te bestellen dan kan dit aan €1 per stuk. Gelieve wel te noteren dat bij bestellingen tijdens het feestje zelf aan de prijs van de kaart worden aangerekend.

Cadeautjes

~  een verjaardagsfeestje zonder cadeautjes is zoals een Prullenbos zonder plezier.  ~ 

Gelieve er rekening mee te houden dat gedurende de verjaardagsfeestjes de herberg geopend is en de niet gereserveerde tafels toegankelijk te houden voor onze klanten. Je kan bij de verantwoordelijke even na vragen waar je terecht kan met cadeautjes.