Op zoek naar een idyllische trouwlocatie?

Trouwen in het Prullenbos doe je zo…

Zijn jullie op zoek naar een idyllische locatie voor jullie huwelijk, dan kunnen jullie niet om het domein van het Prullenbos heen: de herberg is de plaats bij uitstek waar jullie een fijne, romantische tijd kunnen beleven.

Afhankelijk van uw opzet kiest u uit verschillende locaties verspreid over het domein. Het Prullenbos beschikt over een herberg, een mooi en ruim veld achter deze herberg, een groot terras met uitzicht op onze vijver en speelvallei en een super ludieke circustent.

De herberg van het Prullenbos heeft een capaciteit van 70 personen ( zittend) en kan afgehuurd worden elke vrijdag en zaterdag vanaf 18u. Indien het enkel een dansfeest betreft heeft de herberg een capaciteit van 120 personen.

Bent u hiernaast nog op zoek naar een gezellige, warme vakantiewoning waar u met uw toekomstige, vrienden en familie wenst te overnachten dan is de Boskabanne hiervoor de plaats bij uitstek. En natuurlijk een prachtig excuus om er een trouwweekendje van te maken. De Boskabanne is een zelfvoorzienend vakantieverblijf met 36 slaapplaatsen verdeeld over 7 slaapkamers met elk hun eigen badkamer. De Boskabanne wordt enkel per weekend verhuurd van vrijdag (18u) tem zondag (13u).  Deze kan afgehuurd worden met een maximum van 60 personen. 

Wensen jullie op zondag te genieten van een lekker ontbijt in onze herberg of circustent reserveren wij graag een plaatsje tussen 9u30 en 11u of tussen 11u30 en 13u.