Groepsverblijf De Boskabanne

Samen op weekend op een unieke locatie

Ben je op zoek naar een unieke locatie voor uw familieweekend, vriendenweekend of een origineel feest?
Dan ben je in het Prullenbos aan het juiste adres! Onze Boskabanne biedt slaapplaats aan 36 personen verspreid over 7 kamers met eigen badkamer. De gezellige leefruimte met mooie kachel kijkt uit op de prachtige vijver en het gezellige terras.
De volledig uitgeruste keuken met uitzicht op het bos en weide maakt het bijzonder aangenaam om voor de ganse groep te koken. Uiteraard kunnen cateraars ook gebruik maken van de installaties.

De gezellige sous-sol met beamer, volksspelen, bar en professionele geluidsinstallatie zorgt voor heel wat extra mogelijkheden en plezier. Een echt speelparadijs voor de kinderen, een leuke ontspanningsruimte voor volwassenen.

Op zondagochtend kunt u genieten van de ontbijt/brunch in de Herberg van het Prullenbos die zich op enkele tientallen meters van de Boskabanne situeert. U kan eveneens terecht in de Herberg voor een lekker pintje en een hongerstiller.

Wenst u graag een avontuurlijke activiteit tijdens uw verblijf?

De Boskabanne is gelegen op tien kilometer van Gent en is bereikbaar met de wagen of het openbaar vervoer (bushalte op 1,5 km).