FAQ
Een liveband? Welke afspraken?

Hou er rekening mee dat ook wij gebonden zijn aan de wetgeving rond geluidsoverlast en er dus geen versterkte muziek mag plaatsvinden buiten de herberg. Indien u gebruikt maakt van een liveband zonder versterkte instrumenten/ zang hou er dan rekening mee dat bij goed weer wij om 22u geen muziek meer toelaten buiten de herberg.

Wat met vuurwerk?

Wij laten geen vuurwerk toe in de Prullenbos.

Na 1e shift van ontbijt nog iets drinken?

Indien u kiest voor de eerste ontbijtshift van 9u – 9u30 verwachten wij dat de tafels terug leeg zijn om 11u zodat wij ons kunnen voorbereiden voor de tweede shift die om 11u30 van start gaat.

Bij goed weer kan u natuurlijk een plaatsje nemen op onze terras en gezellig met vrienden en/of familie nog napraten met een glaasje.

Volg ons via Facebook

Zijn er vuurschalen aanwezig?

Wij beschikken over twee vuurschalen. Wij voorzien in hout maar dit is enkel voor de gezelligheid. Indien u houdt van een stevig kampvuur ( niet boven de 70 cm) dient u zelf in hout te voorzien.

Wat met eigen dranken en catering?

Het Prullenbos kan voorzien in de nodige catering. Bij de huur van de herberg mag geen externe catering voorzien worden en de dranken dienen bij ons afgenomen te worden. Zelf chips of koude hapjes voorzien mag dus wel.