FAQ
Kunnen wij zelf voorzien in catering?

Indien u dit wenst kan u inderdaad voorzien in eigen catering. De Boskabanne is een zelfvoorzienend verblijf met een mooi ingerichte keuken voorzien van een oven, een combi – oven, een industriële vaatwasmachine, ijskast en ijskast met diepvriezer. U kan natuurlijk ook gebruik maken van onze catering. U kan dit raadplegen bij het luik huurformules. In het weekend is altijd te voorzien in eigen catering.

Is er een beamer aanwezig?

De Boskabanne is, op de benedenverdieping, uitgerust met een ingebouwde beamer en scherm. Het volledige gebouw is ook uitgerust met een BOSE – installatie met de nodige HDMI en VGA kabels aanwezig. Indien u enkel verkiest het gelijkvloers af te huren, dient u zelf te voorzien in een beamer. Een scherm en flipchart is aanwezig

 

Bereikbaar met de wagen?

U kan de Boskabanne langs één kant van de vijver bereiken. Achter de Boskabanne is er parking voorzien voor ongeveer 5 wagens. Mogen we wel vragen geen wagens te plaatsen voor het gebouw, aan de vijver. Aan de overkant van de straat, in de groenstraat 8, 9230 Wetteren, kan u een grote parkeerruimte vinden

Volg ons via Facebook

Is er bed – & badlinnen aanwezig?

Indien dit gewenst kan u aan de prijs van €12 per persoon ( voor bedlinnen) en de prijs van €6 per persoon (badlinnen) een bestelling plaatsen bij ons. Enkel voor bedrijven.

 

Dienen wij zelf te voorzien in opstelling?

Op aanvraag zetten wij de zaal graag klaar naar de door u gekozen opstelling.

 

Toegankelijk voor rolstoelgebruikers?

U kan de Boskabanne bereiken langs de weg die naast de vijver loopt, zowel met de wagen als met de rolstoel. Het gelijkvloers van de Boskabanne is rolstoeltoegankelijk, er is een aangepaste douche voorzien met toilet en één slaapkamer ( met vier bedden). Hou er rekening mee dat de benedenverdieping en de eerste verdieping enkel met de trap te bereiken zijn.