Een doopfeest of babyborrel organiseren?

Het Prullenbos, een unieke feestlocatie

Tof dat jullie aan het Prullenbos denken voor het organiseren van jullie doopfeest of babyborrel.

Een doopfeest/babyborrel organiseren kan zowel in de Herberg als de Boskabanne.

 

 • Het gelijkvloers van de Boskabanne is op zondag vrij vanaf 15u en hier heeft u vrije keuze qua catering en drankafname. De huurprijs bedraagt €500 voor één enkele verdieping en €800 voor beide verdiepingen. Meer foto’s kunnen jullie hier terugvinden.

 

 • Ook in de Herberg van het Prullenbos kunnen jullie hiervoor terecht. Hierbij zijn er verschillende mogelijkheden:
  • Tijdens de publieke openingsuren voorzien we jullie een tafeltje. We kunnen een themataart voorzien aan de prijs vanaf €6 per persoon (minimum 15 personen). Natuurlijk kunnen we onze huisgebakken pannenkoeken voorzien (€4.2 per 2 stuks) met choco, suiker, boter en confituur. Vanaf een groep van 8 personen vragen we op voorhand het aantal gewenste pannenkoeken door te geven. Drankjes worden verrekend aan kaartprijs. Breng gerust uw eigen versiering mee voor jullie tafel.
  • Vanaf groepen van 30 personen voorzien wij de Circustent privé voor u mits een toeslag van €150. Indien jullie voor deze optie kiezen, kunnen we ook een dessertenbuffet voorzien. Hiervoor bedraagt de prijs €10 of €14 per persoon, afhankelijk van de keuze.
  • Een derde mogelijkheid is het privé afhuren van de Herberg na 18u
  • Ook op zaterdag (van half november tem eind februari) gedurende de dag kunnen wij de herberg privé voorzien voor jullie mits dat de catering door ons wordt voorzien en met een minimum van 75 personen.
  • We hebben ook reeds mensen gehad die voor een babyborrel kiezen voor ons ontbijtbuffet in de Herberg. Dit op zaterdag en op zondag. Dit is wel voor minimum 30 personen.

 

We hopen jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en horen graag welke formule jullie het meest aanspreekt zodat we jullie kunnen informeren over de beschikbaarheid.