Groepsverblijf De Boskabanne

Uw bedrijfsuitje op een unieke locatie

De Boskabanne, gelegen in het idyllische Prullenbos te Laarne (grens met Wetteren) is een unieke locatie voor al uw bedrijfs-evenementen:

–           trainingen

–           opleidingen

–           workshops

–           vergaderingen

–           verkoopsbijeenkomsten

–           seminaries

–           teambuilding

–           infosessies

–           brainstormsessies

–           lezingen

Onze locatie heeft diverse troeven: de groene omgeving rondom de Prullenbosvijver en de niet-alledaagse originele architectuur werken inspirerend. In het Prullenbos ontsnapt u aan de dagelijkse drukte en kan u uw activiteit ongestoord organiseren.

In overleg werken wij met u een totaalpakket uit met eventuele catering (ontbijt, broodjeslunch, bbq of diner). Hieronder vindt u onze uitgewerkte formules.

Naast het huren van de locatie kunt u eveneens bij ons terecht voor een aantal aanvullende activiteiten.  Een ontspannende wandeling, een grensverleggende activiteit of een leuke groepsuitstap kan aan uw verblijf een meerwaarde geven.

Uiteraard beperken we ons niet tot dagarrangementen en zijn meerdaagse initiatieven eveneens mogelijk. De Boskabanne biedt ook overnachtingsmogelijkheden tot 36 personen, verdeeld over 7 slaapkamers met eigen badkamer.

Neem gerust contact met ons op. Geheel vrijblijvend maken wij een offerte voor u op maat.  Uiteraard geven we u graag ter plaatse een rondleiding vooraf en dit na afspraak.

De Boskabanne is gelegen op tien kilometer van Gent en is bereikbaar met de wagen of het openbaar vervoer (bushalte op 1,5km).